Η Παιδική Ακαδημία δραστηριοποιείται στους χώρους Δημοτικών Σχολείων σε συγκεκριμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στα προγράμματα αυτά μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 6 έως 16 ετών.

Τα μαθήματα είναι ωριαία και η διάρκεια των μαθημάτων είναι ετήσια και ξεκινάει αρχές Οκτωβρίου και λήγει τέλη Μαΐου.

Για την συμμετοχή στα μαθήματα αυτά είναι υποχρεωτικό όλοι οι μαθητές να έχουν τα δικά τους inline skates και να φορούν πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό και κράνος.

  • Για να μπορεί ένα παιδί να συμμετέχει στο πρόγραμμα των σχολείων, θα πρέπει να μπορεί να ρολλάρει μόνο του χωρίς την ανάγκη κάποιας υποστήριξης ή βοήθειας. Εαν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε για να μπορέσει να ενταχτεί στο γκρουπ, θα πρέπει να κάνει κάποια προπαρασκευαστικά μαθήματα στην Σχολή, κλείνονται με ραντεβού και τιμολογούνται με βάση τον Τιμοκατάλογο.
  • Στην περίπτωση που δεν υπάρχει εξοπλισμός τότε η Σχολή ενοικιάζει inline skates  μόνο για τα προπαρασκευαστικά μαθήματα που γίνονται μέσα στην έδρα της , με κόστος 5,00€ ανά μάθημα.
  • Εαν κάποιος μαθητής αγοράσει από το κατάστημα SLALOM όλο τον εξοπλισμό του (inline skates, κράνος και προστατευτικά σε μια αγορά ), τότε η Σχολή του παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ένα μάθημα σε Group, κατόπιν συνεννόησης .

Η πληρωμή για όλα τα παραπάνω μαθήματα γίνεται εφάπαξ πριν την έναρξη των μαθημάτων και η συνδρομή είναι ή μηνιαία ή ετήσια.

Ο αριθμός των μαθημάτων που αντιστοιχούν σε κάθε τρόπο πληρωμής είναι 4 μαθήματα στον μήνα και 32 στο ετήσιο. Επιτρέπεται η αναπλήρωση ενός μαθήματος ανά μήνα σε περίπτωση που χαθεί λόγω ασθένειας ή αδυναμίας παρακολούθησης. Περισσότερα χαμένα μαθήματα μέσα στον μήνα δεν αναπληρώνονται παρά μόνο μετά από συνεννόηση και εφόσον συντρέχει σημαντικός λόγος.

Σε περίπτωση που χαθεί κάποιο μάθημα λόγω αδυναμίας του δασκάλου, τότε αυτό θα αναπληρωθεί σε κάποια επόμενη ώρα/ημέρα κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, τότε το μάθημα γίνεται στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.

Παρακαλούμε διαβάστε τους ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τα προγράμματα της Σχολής

Φαλτάκας Νικόλαος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Inline Skate ICP International

ΤΗΛ: 6944508510