[elementor-template id=”27141″]

[elementor-template id=”27145″]

Τα Προγράμματα Μαθημάτων της Σχολής μας, καλύπτουν όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα, για όλους εσάς που θα επιθυμούσατε είτε να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα στο Inline Skate, είτε να βελτιώσετε περαιτέρω την τεχνική σας.

Προσπαθήσαμε ακόμα και δεδομένου των οικονομικών συνθηκών της Χώρας μας, να κρατήσουμε χαμηλές και προσιτές τις τιμές των μαθημάτων ώστε να μπορούν όλοι να συμμετάσχουν σε κάποιο πρόγραμμα.

Δείτε τις τιμές των Μαθημάτων

mom and girl inline skating

Εξαρτάται από την ηλικία , την διάθεση για μάθηση και την προπόνηση που θα κάνετε. 

Με επαγγελματική διδασκαλία, μπορείτε να μάθετε να κάνετε inline-skate σωστά σε μικρότερο χρόνο και να αποφύγετε τραυματισμούς που μπορεί να συμβούν όταν μαθαίνετε με την διαδικασία του προσπαθώ να ισορροπίσω-πέφτω-σηκώνομαι-ξανά από την αρχή. Η σωστή καθοδήγηση μειώνει επίσης τις πιθανότητες να κάνετε κοινά λάθη ή να αναπτύξετε κακές συνήθειες όπως συνήθως έχουν οι αυτοδίδακτοι σκέιτερ.

Μπορείτε να μάθετε να ρολλάρετε με το δικό σας ρυθμό. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς πόσα μαθήματα θέλετε να πάρετε. Για να απολαύσετε όμως ως ενήλικες ανεξάρτητα το πατινάζ σε περιβάλλον πάρκου/πλατείας, συνιστούμε να συμπληρώσετε τουλάχιστον τα πρώτα 8 μαθήματα. Από εκεί και πέρα η αυτοπεποίθηση έρχεται με την συνεχή προπόνηση επάνω στο ασκησιολόγιο που έχετε διδαχτεί ή σε επιπλέον μαθήματα για βελτίωση της τεχνικής.

 

Για τα παιδιά λειτουργεί η Παιδική Ακαδημία της οποίας το πρόγραμμα αφορά όλη την σχολική χρονιά  και το ασκησιολόγιο έχει να κάνει με πολλών ειδών μεθόδους και ασκήσεις. Τα παιδιά μπορούν μέσα σε μια σαιζόν να είναι αυτόνομα επάνω στα rollers τους και να απολαμβάνουν την βόλτα στην πλατεία. Κάθε επιπλέον σαιζόν προσθέτει γνώσεις, βελτίωση τεχνικής, εξέλιξη στην κίνηση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό καθώς όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη του inline skating.