slalom roller school for kidsΗ Παιδική Ακαδημία Roller, δημιουργήθηκε το 2016 από τον Νίκο Φαλτάκα (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Προπονητή Αλπικού Σκι και Εκπαιδευτή Inline Skating).

Έπειτα από πολυετή πείρα στην εκπαίδευση, με παρόρμηση την αγάπη για τα πατίνια αλλά και την αγάπη για τα παιδιά, δίνει την ευκαιρία σε παιδιά σχολικής ηλικίας, να γνωρίσουν το υπέροχο αυτό άθλημα του τροχοπεδιλισμού, μέσα από ασφαλείς μεθόδους προπόνησης και εκπαίδευσης.

Στην Ακαδημία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών.

Τα παιδιά ανάλογα με το επίπεδο τεχνικής χωρίζονται σε τμήματα Αρχαρίων, Μέσων και Προχωρημένων.

Ξεκινούν την 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου και λήγουν στα τέλη Μαΐου, συμβαδίζοντας με την σχολική χρονιά.

Η Ακαδημία συνεργάζεται με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων της Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να εντάξουν τον τροχοπεδιλισμό στις εξωσχολικές τους αθλητικές δραστηριότητες.

Η επιλογή των χώρων προπόνησης γίνεται με αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του προγράμματος καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.


Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες τα μαθήματα γίνονται είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους με τις καταλληλότερες επιφάνειες, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των αθλουμένων πάνω από όλα, αλλά και το καλύτερο δυνατό ρολλάρισμα (κύλιση) των πατινιών.


Για την συμμετοχή στην Παιδική Ακαδημία είναι υποχρεωτικό όλοι οι μαθητές να έχουν τα δικά τους πατίνια (Inline Skates) και να φορούν πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό (περικάρπια, επιαγκωνίδες και επιγονατίδες) και κράνος.

 • Για να μπορεί ένα παιδί να συμμετέχει στο πρόγραμμα της Παιδικής Ακαδημίας, θα πρέπει να μπορεί να ρολλάρει μόνο του χωρίς την ανάγκη κάποιας υποστήριξης ή βοήθειας.
 • Εαν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε για να μπορέσει να ενταχθεί στο γκρουπ, θα πρέπει να κάνει κάποια προπαρασκευαστικά μαθήματα στην Σχολή, τα οποία κλείνονται με ραντεβού και τιμολογούνται με βάση τον Τιμοκατάλογο.
 • Στην περίπτωση που δεν υπάρχει εξοπλισμός τότε η Σχολή προσφέρει χωρίς extra κόστος εξοπλισμό inline skates μόνο για τα προπαρασκευαστικά μαθήματα που γίνονται μέσα στην έδρα της .
 • Εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Όποιος μαθητής αγοράσει από το κατάστημα SLALOM (Πασαλίδη 77  Καλαμαριά) ή από το www.rollerschool.gr  τον εξοπλισμό του (inline skates, κράνος και προστατευτικά σε μια αγορά ), τότε  δικαιούται 10% ΈΚΠΤΩΣΗ στην συνολική τιμή του.


Υπάρχει η δυνατότητα ώστε το παιδί να μπορεί να επιλέξει να κάνει είτε 1 (Μία)  είτε και 2 (Δύο) προπονήσεις την εβδομάδα, με το ανάλογο κόστος (ρωτήστε μας)

Για κάποιο παιδιί που θέλει να δοκιμάσει μια φορά να προπονηθεί μαζί μας, υπάρχει η δυνατότητα 1 (Μίας) δοκιμαστικής προπόνησης στο group, αρκεί να ξέρει ήδη να πατινάρει.

 • Σε περίπτωση απουσίας λόγω δικής σας αδυναμίας, μπορείτε να αναπληρώσετε τη χαμένη προπόνηση μέσα στην σαιζόν. Χαμένα μαθήματα δεν μεταφέρονται στην επόμενη χρονιά.
 • Σε περίπτωση που χαθεί προπόνηση λόγω αδυναμίας του προπονητή, θα αναπληρωθεί σε κάποια επόμενη ώρα ή ημέρα, κατόπιν συνεννόησης.
 • Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι προπονήσεις γίνονται κανονικά σε εσωτερικούς χώρους, οπότε δεν χάνονται.

Απαραίτητη προϋπόθεση η Ετήσια Συνδρομή/Εγγραφή Μέλους στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου, όπου χρειάζεται.


ΤΙΜΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ανά άτομο:

ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Σαιζόν: 1/10/2019 με 31/5/2020)

 • Πακέτο με τον Μήνα για 1 προπόνηση την εβδομάδα = 30€
 • Πακέτο Ετήσιο για 1 προπόνηση την εβδομάδα = 150€ με εφάπαξ εξόφληση κατά την εγγραφή
 • Μία δοκιμαστική προπόνηση = 10€
 • Στα παιδιά που εγγράφονται για πακέτα Σαιζόν, δίνεται ΔΩΡΟ και 1 T-shirt της Σχολής μας .

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

 • 1 ώρα (60′) Ιδιαίτερο Μάθημα  = 25€
 • 4 ώρες (4 Χ 60′) Ιδιαίτερο Μάθημα  = 75€

Σημείωση: Για να ισχύουν οι τιμές των προπαρασκευαστικών μαθημάτων είναι απαραίτητη προϋπόθεση η προαγορά πακέτου της Παιδικής Ακαδημίας.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Έκπτωση για αδελφάκια:

 • Για το πρώτο παιδί ισχύουν οι αρχικές τιμές.
 • Για το δεύτερο παιδί ισχύει 30% έκπτωση.
 • Για το τρίτο και για κάθε επόμενο παιδί ισχύει 50% έκπτωση

Η πληρωμή για όλα τα προγράμματα γίνεται πριν την έναρξη των μαθημάτων και η συνδρομή είναι ή μηνιαία ή ετήσια.


Υπεύθυνος επικοινωνίας για τα προγράμματα της Σχολής:

Φαλτάκας Νικόλαος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Αλπικού Σκι και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Τροχοπεδιλισμού από τον Διεθνή Οργανισμό I.C.P. Inline Certification Program International

https://www.inlinecertificationprogram.org/instructor-detail?user_id=18629

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 450430 ή στο 6944508510

 • Δευτέρα – Τετάρτη- Σάββατο : από 10:00 έως 14:30  &
 • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : πρωί  από  10:00 έως 14:00 &  απόγευμα από 17:30 έως τις 21:00