Ιδιαίτερα μαθήματα για ένα ή δύο άτομα. Δική σας επιλογή η ημερομηνία, η ώρα και η τοποθεσία του μαθήματος (εκτός από τους αρχαρίους, όπου τα μαθήματα γίνονται στην έδρα της Σχολής).

Κατάλληλο για αρχάριους μέσους αλλά και προχωρημένους skaters, μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Απαραίτητο για παιδιά από 6 χρονών και πάνω, που επιθυμούν να ενταχθούν στην Παιδική μας Ακαδημία.

 

Περισσότερες πληροφορίες 

Σχεδιασμένο για όσους προτιμούν ένα αποκλειστικό, ιδιαίτερα προσαρμοσμένο μάθημα με πολύ προσωπική φροντίδα.

Ιδανική λύση για μικρά παιδιά, ζευγάρια ή φίλους που θέλουν να μάθουν rollers μαζί, σε ώρα και τοποθεσία της επιλογής τους. Έτσι μαθαίνουν πιο γρήγορα και έχουν περισσότερη διασκέδαση καθώς ο εκπαιδευτής μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες ή τις προτιμήσεις των συγκεκριμένων ατόμων.

Ιδανικό για παιδιά 4-6 χρονών που ξεκινούν τους πρώτους τους διασκελισμούς καθότι λόγω της αναπτυσσόμενης μυικής συναρμογής και της σταδιακής ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους σε αυτές τις ηλικίες, το ασκησιολόγιο προσαρμόζεται ανάλογα με την διάθεση και αντοχή τους.

Επίσης απαραίτητο μάθημα για όσα παιδάκια θέλουν να γραφτούν στα προγράμματα της Παιδικής Ακαδημίας και δεν γνωρίζουν καθόλου τα βασικά των rollers. Ο αριθμός των ιδιαίτερων μαθημάτων ποικίλει ανάλογα με την ικανότητα των παιδιών και ισχύει σε αυτή την περίπτωση ο Τιμοκατάλογος Προπαρασκευαστικών Μαθημάτων.

 

Χαρακτηριστικά του ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ :

 • Τα πρώτα 4 μαθήματα των αρχαρίων γίνονται στην έδρα της Σχολής. Τα μαθήματα αυτά γίνονται κατόπιν ραντεβού και μπορούν να πραγματοποιηθούν τα πρωινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00΄έως τις 13:00΄ή τα απογεύματα Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής από τις 18:00′ έως τις 21:00′.
 • Εαν το επίπεδο γνώσεων inline skating είναι μέσο, τότε τα μαθήματα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους , όπου επιλέγετε εσείς την ώρα, την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής του μαθήματος σε συνεννόηση με τον δάσκαλο.
 • Ο εκπαιδευτής διδάσκει μόνο εσάς ή τον/την φίλο/η σας. Έτσι μπορείτε να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό.
 • Ο εκπαιδευτής μπορεί να πάει πιο γρήγορα για να καλύψει περισσότερες δεξιότητες ή να πάει πιο αργά για πιο εμπεριστατωμένη πρακτική.
 • Οι εκπαιδευόμενοι μπορεί να είναι σε διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων.

Τόπος Μαθημάτων:

slalom roller school πίστα για ρόλλερ

Τα μαθήματα για όλους τους αρχαρίους (συνήθως από 1 έως 4 μαθήματα) γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα για ρόλλερ, στην έδρα της Σχολής, στην οδό Πασαλίδη 77 στην Καλαμαριά.

Τα επόμενα μαθήματα γίνονται σε επιλεγμένους εξωτερικούς χώρους με τις καταλληλότερες επιφάνειες, ώστε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των αθλουμένων πάνω από όλα, αλλά και το καλύτερο δυνατό ρολλάρισμα (κύλιση) των πατινιών, πάντα κατόπιν συνεννόησης.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλοί χώροι όπου μπορούμε να ρολλάρουμε με ασφάλεια. Τέτοιοι χώροι είναι τα γήπεδα Μπάσκετ, τα γήπεδα του Τένις, οι προαύλιοι χώροι των Σχολείων, τα πάρκινγκ, οι πεζόδρομοι και οι πλατείες των Δήμων.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τους χώρους κλικάροντας ΕΔΩ


Η συμμετοχή στα μαθήματα απαιτεί την εκ των προτέρων κράτηση(ραντεβού) και προπληρωμή του πακέτου.

Για την συμμετοχή στα μαθήματα που γίνονται εκτός της Σχολής είναι υποχρεωτικό όλοι οι μαθητές να έχουν τον δικό τους εξοπλισμό και να φορούν κράνος και πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό.


Τιμές Ιδιαιτέρων Μαθημάτων.

 1. Πακέτο 1 μαθήματος : 30€  /(60′)/ το άτομο
 2. Πακέτο 4 μαθημάτων: 100€ /4×60’/το άτομο
 3. Πακέτο 8 μαθημάτων: 160€ /8×60’/το άτομο
 4. Πακέτο 4 μαθημάτων 2 ατόμων: 170€ /τα 2 άτομα συνολικά

Για τα αδερφάκια παρέχεται έκπτωση 30% στο δεύτερο παιδί στις παραπάνω τιμές μαθημάτων.

Σημείωση: Για τα μαθήματα που γίνονται μέσα στην Σχολή, εάν δεν έχετε δικό σας εξοπλισμό, το κόστος ενοικίασης του εξοπλισμού για την διάρκεια του μαθήματος είναι 5€/ανά μάθημα .


Για να κλείσετε Μάθημα 1 Ώρας πατήστε ΕΔΩ


Για να κλείσετε Πακέτο 4 Μαθημάτων πατήστε ΕΔΩ


Για να κλείσετε Πακέτο 8 Μαθημάτων πατήστε ΕΔΩ


Για να κλείσετε Πακέτο 4 Μαθημάτων 2 Ατόμων πατήστε ΕΔΩ


Υπεύθυνος επικοινωνίας για τα προγράμματα της Σχολής:

Φαλτάκας Νικόλαος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Αλπικού Σκι και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Τροχοπεδιλισμού από τον Διεθνή Οργανισμό I.C.P. Inline Certification Program International

https://www.inlinecertificationprogram.org/instructor-detail?user_id=18629

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 450430 ή στο 6944508510

 • Δευτέρα – Τετάρτη- Σάββατο : από 10:00 έως 14:30  &
 • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : πρωί  από  10:00 έως 14:00 &  απόγευμα από 17:30 έως τις 21:00